به گزارش «نماینده»، منوچهر متکی معاون بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب، در افتتاحیه دوره پژوهشگر میهمان موسسه آینده پژوهی جهان اسلام، اظهار داشت: دشمنی و رفتار خصمانه آمریکا علیه ایران از ابتدا تاکنون بر اساس یک طرح و نقشه راه بوده است.
وی افزود: برای مقابله با آمریکا باید طرح و نقشه داشت و خود آمریکاییها با تشکیل تیمهای مشاوران در این زمینه فعالیت میکنند.
وزیر اسبق امور خارجه با اشاره به اینکه تامل و اندیشه در انجام یک کار و همچنین مدیریت امور بسیار حائز اهمیت است، تأکید کرد: یک مدیر موفق زمانی می تواند یک اقدام را با موفقیت به ثمر برساند که برای آن طرح و نقشه داشته باشد.
متکی بر همین اساس خاطرنشان کرد: مدیر بی کفایت نمیتواند طرحها را به سرانجام برساند و تحقیق و پژوهش در کار مدیریتی بسیار مهم است.
وزیر اسبق امور خارجه با اشاره به اینکه دانشگاه های رژیم صهیونیستی به دنبال پژوهش در مباحث اسلامی هستند یادآور شد:
آن ها نگرانند چون انقلاب اسلامی برای رژیم صهیونیستی یک زلزله است.
وی با بیان اینکه گاهی آمریکاییها بر اساس سناریوی فریب گام برمیدارند، گفت: ما در این زمان باید تصمیم بگیریم که چه چیزی در راستای منافع ملی است و چه چیزی خلاف منافع ملی است و هر موضوعی را در زمان خود تشخیص دهیم.
معاون بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب با اشاره به حمایت آمریکا و غرب از داعش در یک سناریوی مدون افزود: محور مقاومت در مقابل داعش ایستاد و تا چند وقت دیگر بعد نظامی داعش تمام می شود اما این تازه آغاز راه است.
وی تصریح کرد: آمریکایی ها همواره به دنبال منافع نامشروع خود هستند و هرگز در منطقه بیکار نخواهند نشست.
متکی با اشاره به انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا گفت:
ترامپ نتیجه یک سیستم در آمریکا است که متفاوت عمل کرده است.
وزیر اسبق امور خارجه در پایان با اشاره به اهمیت خروجی تحقیق و پژوهش خاطرنشان کرد: پژوهش زمانی می تواند مفید باشد که خروجی واقع بینانه داشته باشد.
متکی با اشاره به اینکه کار یک دیپلمات جمع آوری داده است، با تاکید بر پایه های مختلف یک پژوهش موفق، افزود: پردازش اطلاعات، تحلیل و استخراج اطلاعات از مبانی یک پژوهش است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
در ابتدای این نشست نیز سیدحمزه صفوی مدیرعامل موسسه آینده پژوهی جهان اسلام ضمن خیرمقدم به وزیراسبق امورخارجه، اهداف برگزاری دوره پژوهشگر میهمان را شرح داد.
صفوی اظهار داشت: هدف از برگزاری این دوره، تربیت پژوهشگرانی توانمند در عرصه مطالعات سیاسی، اقتصادی، حقوقی و فرهنگی و اجتماعی جهان اسلام است که بتوانند در آینده با تولید آثار پژوهشی فاخر، زمینه های لازم برای همگرایی و ایجاد بلوک قدرت در جهان اسلام فراهم سازند.
نظر شما